Leverandør

Soudal

Fugegruppen ApS har siden 2012 haft Soudal som leverandør af vores fugemasser og tilbehør. Vi har et godt og produktivt samarbejde med Soudal. Vores erfaringer og Soudals ekspertise har i flere tilfælde resulteret i udvikling af fugemasser, der er tilpasset nye lovkrav samt det nordiske klima. At et produkt er tilpasset det nordiske klima betyder, at der er fokus på længerevarende løsninger – som i sidste ende giver et mere bæredygtigt resultat. 

Soudal, som er verdens største producent af byggeskum og verdens 3. største producent af fugemasse, er yderst kompetent vedrørende teknisk viden omkring fugemassers egenskaber under forskellige forhold.

Danalim

Fugegruppen ApS samarbejder med Danalim, som i årtier har været Danmarks mest anderkendte virksomhed indenfor lim-, spartel- og fugemasser til private og industri. Alle deres produkter er udviklet med funktionalitet og kvalitet for øje. Produkterne til byggeri er designet til at gøre arbejdsgange og tidsforbruget så effektivt som muligt. Flere produkter er desuden svanemærkede og phtalat- og tinfri med henblik på et sundt og miljørigtigt arbejdsklima.

DAVIDSEN

Fugegruppen ApS har et godt samarbejde med Davidsens Tømmerhandel A/S, som er en danskejet og landsdækkende tømmerhandel med en bred vifte af produkter inden for byggeri.

Alm. Brand Leasing

Fugegruppen ApS har et samarbejde med Alm. brand Leasing, som har gode biler til lave priser, ingen uforudsete udgifter og fleksible aftaler. 

Skjolds Værksted

Fugegruppen ApS har et godt samarbejde med Skjolds Værksted, som er drevet af Peter og Bibi Skjold i fællesskab. Skjolds Værksted er altid klar med det bedste tilbud på reparationer. Virksomheden er grundlagt januar 2005.

Autohuset Vestergaard

Fugegruppen ApS samarbejder med Autohuset Vestergaard, som har over 37 års erfaring indenfor biler til både private og erhverv. 

Milwaukee

Fugegruppen ApS bruger værktøj fra Milwaukee.

Med over 95 års erfaring i produktion af værktøj, producerer de værktøj af meget høj kvalitet, som vi nyder godt af som professionelle brugere.

LM Reklame

Amstrup Skilte

Fugegruppen ApS samarbejder med Amstrup Skilte, som har eksisteret siden 2006 og har 24 medarbejdere. Deres kontor og produktion ligger i Fredericia ud til motorvejen.

Få et uforpligtende tilbud