Badeværelsesfugning

Badeværelsesfugning, der sikrer et flot resultat

Hos Fugegruppen ApS i Børkop, nær Vejle og Fredericia, har vi stor erfaring inden for fugning af badeværelser. Hos os finder du et stort udvalg af badeværelsesfuger, der passer til alle typer boliger og virksomheder. Vi har den rette badeværelsesfuge både i forbindelse med nybyggeri af moderne bygninger og i forbindelse med renovering af ældre. Vi er et professionelt fugefirma, som altid har fokus på din tilfredshed og dine ønsker til badeværelset.

Vi er stolte af at have en række samarbejdspartnere, som vi har arbejdet sammen med i en lang årrække, og som alle udfører kvalitetsarbejde. Vi har blandt andet arbejdet sammen med flere forskellige danske byggefirmaer, der er specialister inden for individuelle typehuse med fokus på høj håndværksmæssig kvalitet. Derudover har vi også et tæt og produktivt samarbejde med vores leverandør af fugemasse og tilbehør, Soudal, som er verdens største producent af byggeskum og verdens tredje største producent af fugemasse.

Vi holder os hele tiden opdateret på de lovmæssige krav, der stilles til for eksempelvis vådrum og matcher altid disse med materialer, som vi løbende udvikler i samarbejde med vores leverandører med henblik på det bedste resultat. Vores ønske er at levere et resultat, som kan være med til at opretholde et godt indeklima og som kan holde i mange år. I øjeblikket er vi 40 erfarne og veluddannede medarbejdere, som går til hver opgave med stort engagement. Med knap to årtiers erfaring i branchen kan vi rådgive, så resultatet altid bliver tilfredsstillende for kunden.

Udover selve fugearbejdet tilbyder vi også at hjælpe med projektstyring, rådgivning og vejledning, så du kommer godt i gang med projektet og får et flot og holdbart resultat. Kontakt os på tlf. 40 10 01 03 for at få et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud