Miljørigtigt byggeri

Miljørigtigt byggeri hos Fugegruppen

Når du skal i gang med et større projekt, hvor du kan have brug for vores hjælp eller ekspertise – så kan du trygt vælge Fugegruppen! Vi har nemlig øje for detaljen, og det betyder, at vi også har øje for at udføre vores arbejde så miljørigtigt som muligt. Det er et aktivt valg, for vi tror på, at det har betydning, når arbejdet udføres med hensyn til miljøet. Hos Fugegruppen går vi op i at skabe et sundt miljø, og derfor overvejer vi også altid, hvordan vi kan være med til at skabe et godt indeklima. 

Fugegruppen er en virksomhed, hvor vi har fokus på den grønne omstilling. Det betyder først og fremmest, at vi udfører et grundigt stykke arbejde, så for eksempel din fuge kan holde i mange år. En del af en grøn arbejdsgang handler om at levere et produkt, der er af høj kvalitet – og det vægter vi højt. Sammen kan vi gå en grønnere fremtid i møde, og vi vil gøre vores del her hos Fugegruppen. 

Derudover vælger vi at bruge produkter, som er ansvarlige og som gavner både mennesker og miljø. Vi går efter de bedste produkter – fordi vi ved, at det kan betale sig på den lange bane. Derfor bruger vi produkter, som er godkendt af svanemærket. De mærker vi bruger indeholder ikke oplysningsmidler og er primer fri. Det er både godt for dig og godt for miljøet! Vi holder også altid udkig efter nye og bedre produkter, så vi bedst muligt kan tilbyde et miljørigtigt byggeri.

Vil du også gerne gøre dit projekt miljøvenligt, så kontakt os hos Fugegruppen. Vi sidder klar ved telefonen og på mail, og vi svarer gerne på de spørgsmål, du må sidde med. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på netop dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud