Referencer

 

Eurodan-huse

Eurodan-huse er et landsdækkende firma, der stræber efter høj kompromisløs kvalitet, gode byggematerialer, godt håndværk og en altid tidssvarende arkitektur og indretning. Hos Eurodan-huse er kvalitet ikke en omkostning, men en investering. Eurodan-huses mål er ikke “blot” at bygge huse, men at skabe optimale rammer for et trygt og velfungerende hjem til deres kunder.

Fugegruppen er Eurodan-huses faste underleverandører og har et langt og frugtbart samarbejde sammen. Vi bestræber os på, at være de førende på vores felt gennem professionelt og kompetent fugearbejde.

Huskompagniet

Huscompagniet er et byggefirma, der har specialiseret sig i individuelle typehuse. De er en central spiller på det danske typehusmarked.

Huscompagniet arbejder ud fra sloganet ”Kom trygt i hus” og står for kompetent rådgivning og håndplukkede håndværkere, der er de bedste inden for deres felt. Fugegruppen ApS har gennem en årrække været Huscompagniets foretrukne fugemontør. Vi er stolte over samarbejdet og bestræber os altid på, at matche Huscompagniets kvalitetsniveau. Hos Fugegruppen er kundens fugeopgaver er i kyndige hænder … vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Få et uforpligtende tilbud