Fuger vinduer og døre

Fuger omkring døre og vinduer

Få lavet fuger ved døre og vinduer

Når fuger ved døre og vinduer begynder at revne eller smuldre, får det fugen til at se slidt ud. En effektiv omfugning frisker op og giver nyt liv til din bolig.

Hos Fugegruppen ApS i Børkop, nær Vejle og Fredericia,  får du udført kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi varetager stort set alle typer fugearbejde på moderne byggerier samt renoveringsopgaver. Alt efter om du skal have lagt helt nye fuger omkring dine døre og vinduer, eller du har gamle mørtelfuger, der skal udskiftes til nye og bedre elastiske fuger, så finder du hjælpen hos os. Vi har opdateret viden omkring nye standarder for vinduer og døre, så fugen lægges optimalt i forhold til dræn og udluftningen bevares.

Vores kunder består både af privat- og erhvervskunder, hvor vi fuger for de største typehusvirksomheder i Danmark. Vi er altid klar med et godt og uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi udfører opgaver overalt i Danmark, da vores medarbejdere er strategisk stationeret i hele landet. Vi bistår desuden vores kunder med projektering og rådgivning, således at det bedste resultat opnås.

Specialister inden for vores felt

Fugegruppen ApS er en udviklingsorienteret og visionær virksomhed. Vi investerer løbende i de nyeste teknologier med henblik på at optimere virksomhedens processer, således at vi kan levere et kvalitetsprodukt til vores kunder. Alle vores samarbejdspartner er kompetente, og vi benytter os kun af gennemprøvede produkter fra anerkendte leverandører. Vi kigger fremad, og derfor arbejder vi altid på at finde den bedste løsning, der det kommer til bæredygtighed og miljøet. Kombinationen af erfaring og udvikling skaber de bedste resultater, og det kommer vores kunder til gode – hver gang.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 40 10 01 03. Vi står klar til at rådgive dig om materialer og vedligeholdelse.

Få et uforpligtende tilbud