Om Fugegruppen

 

Professionelt fugefirma med fokus på din tilfredshed

Hvis du skal bruge et professionelt fugefirma til dit projekt, kan du roligt kontakte Fugegruppen ApS. Vi er den rigtige samarbejdspartner, når du skal have udført kvalitetsarbejde. Med knap 2 årtiers erfaring i branchen kan vi rådgive, så resultatet altid bliver tilfredsstillende for kunden.
Vi investerer i de nyeste teknologier og samarbejder med kompetente leverandører, så vi altid kan levere et professionelt stykke arbejde. Læs mere her, eller kontakt os på telefonnummer 69 695 223, så giver vi et godt tilbud på dit projekt.

Fugegruppen ApS er et kvalitetsbevidst fugefirma med solid erfaring i branchen. Fra vores hovedkontor i Børkop, mellem Vejle og Fredericia, servicerer vi kunder i hele Danmark. I dag tæller vi 10 medarbejdere i salgs- og administrationsafdelingen og omkring 40 kompetente og veluddannede danske og polske fugemontører. Vi er stolte af altid at kunne levere professionelt kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Vi klarer alle former for fugning såsom betonfuger, facadefuger, badeværelsesfuger, fuger ved døre og vinduer, brandfuger, vindfuger, lydfuger og gulvfuger.

Vi er din fugemand, når du vil have udført kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Vi servicere i hele Danmark – vi kører også hjem til dig. Her kan du se hvor vidt omkring vores biler kommer

Få et uforpligtende tilbud

Her finder du os

Fugegruppen

Fugegruppen

Fugegruppen

Fugegruppen