Facadefugning

Facadefugning af høj kvalitet

Står du og skal have lavet nye fuger på din husfacade, og er du i tvivl om, hvilket firma du skal vælge til arbejdet? Hos Fugegruppen ApS, beliggende i Børkop mellem Vejle og Fredericia, har vi siden 1997 lavet en bred vifte af fugearbejde så som facadefuger. Vi er et kvalitetsbevidst fugefirma med solid erfaring i branchen. Vi klarer alle former for fugning så som facadefuger, badeværelsesfuger, fuger ved døre og vinduer, brandfuger, vindfuger, lydfuger og gulvfuger. Vi udfører opgaver overalt i Danmark, da vores medarbejdere er strategisk stationeret i hele landet. Ligeledes bistår vi desuden vores kunder med projektering og rådgivning, således at det bedst mulige resultat opnås.

Vi ved, at husfacaden med årerne bliver slidt og kedelig at se på, efterhånden som murværket revner, og fugerne smuldrer. Med professionelt fugearbejde kan der rettes op på skaderne, og din bygning kan igen komme til at fremstå flot og indbydende.

Vi samarbejder løbende med vores leverandører med henblik på at udvikle materialer, der er tilpasset det nordiske klima. Vi samarbejder med med byggefirmaer, der har specialiseret sig i individuelle typehuse, og spiller en central rolle på det danske typehusmarked. Typehusfirmaerne står for kompetent rådgivning og håndplukkede håndværkere, der er de bedste inden for deres felt. Fugegruppen har gennem en årrække været den foretrukne fugemontør hos disse typehusfirmaer, og vi er stolte af at kunne leve op til de høje kvalitetsstandarder.

Kunne du tænke dig at vide mere om Fugegruppen og vores daglige arbejde, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på tlf. 40 10 01 03 for et godt og uforpligtende tilbud på dit projekt.

Få et uforpligtende tilbud