fugning i beton

Gummifugning i beton af høj kvalitet

Hos Fugegruppen ApS har vi stor erfaring inden for fugearbejde, herunder fugning i beton. Vi klarer ligeledes facadefuger, badeværelsesfuger, fuger ved døre og vinduer, brandfuger, vindfuger, lydfuger og gulvfuger.

Fugegruppen ApS er et professionelt fugefirma med knap to årtiers erfaring i branchen. Udover fugearbejdet kan vi ligeledes tilbyde vores kunder rådgivning, så resultatet altid bliver tilfredsstillende. Vi tror på, at et godt stykke arbejde kan ses selv i detaljen, og derfor gør vi os umage i alle projekter. Det betyder også, vi tænker over bæredygtighed i de forskellige byggerier, og hvordan vi kan finde den bedste miljøvenlige løsning. 

Vi har løbende fokus på materialer for at opnå det bedste resultat, hvad angår elasticitet og holdbarhed. Derfor har vi et tæt og professionelt forhold til alle vores samarbejdspartnere. Heriblandt flere landsdækkende typehusfirmaer, der stræber efter kompromisløs kvalitet, gode byggematerialer, godt håndværk og en altid tidssvarende arkitektur og indretning. Hos flere af byggefirmaerne er kvalitet ikke en omkostning, men en investering, der skal sikre optimale rammer for et trygt og velfungerende hjem for deres kunder.

Vi lægger også vægt på en tæt kundekontakt, som sikrer, at vi kender dine ønsker til arbejdet, så du bliver fuldt ud tilfreds med resultatet. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 40 10 01 03 for et godt og uforpligtende tilbud.

 

Få et uforpligtende tilbud