Øvrige opgaver

Øvrige fuger

Har du brug for hjælp til andet end de allerede nævnte opgaver? Hos Fugegruppen kan vi nemlig også hjælpe med andre ting, og vi deler gerne ud af vores ekspertise. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde – og kontakt os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan du bedst kommer videre i dit projekt.

Dilatationsfuger
Hos Fugegruppen kan vi blandt andet stå for at lave dilatationsfuger. Det kan nemlig være en god idé at få en fagmand til at tage ansvar for netop den opgave, så du kan undgå revner i muren. I nogle mure skabes der små bevægelser, og det kan desværre skabe dilatationsrevner, hvis muren ikke er sikret fleksibilitet gennem en god dilatationsfuge.

Ekspanderende fugebånd
Vi kan også assistere med ilægning af ekspanderende fugebånd til for eksempel døre og vinduer. Ekspanderende fugebånd kan være en lidt dyrere løsning i forhold til en mørtelfuge – men til gengæld kan vi udføre arbejdet hurtigere. Det betyder, at du hurtigere kan få afsluttet projektet og nyde et godt resultat.

Vind- og lydfuger
Derudover har vi erfaring med vindfuger og lydfuger. Det kan være vigtigt at få lavet en god lydfuge, så luftlyden mellem de forskellige rum reduceres. For at få en god lydisolation af konstruktionen eller din bolig skal lydfugen være lufttæt – og vi har dygtige medarbejdere, der kan varetage netop den opgave.

Topforsegling
Har du fået en revne i topforseglingen? Bare rolig, det kan vi reparere for dig! Undgå råd i vinduesrammen og få os hos Fugegruppen til at ordne topforseglingen. I et vindue hører glasliste og topforsegling sammen, og nogle gange kan det være nødvendigt, at begge dele skal udskiftes. Vi kører gerne ud til dig og ser på opgaven, så du kan få den bedste service og vejledning.

Gulvfuger
Hvis der skal laves gulvfuger, kan du også komme til os. Det kan være, at fugen i dit gulv trænger til en udskiftning? Eller måske skal der lægges et helt nyt gulv, og du vil gerne være sikker på, at resultatet bliver godt? Vi har det helt rigtige udstyr, viden og erfaring med gulvfuger, så vi kan hurtigt vurdere opgaven og sikre dig en tilfredsstillende løsning.

Brandfuger
Hos Fugegruppen har vi også ekspertise inden for brandfuger. Det kan nemlig have stor betydning, om brandisoleringen er lavet korrekt i en bygning, så en eventuel brand kan bremses og forhindres i at spredes. Så lad os hjælpe med at øge sikkerheden med en brandfugning – vi har fugemasse specielt til formålet.

Få et uforpligtende tilbud